Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
TESLA - ciekawostki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 83267, member: 6"] A tak już przyziemnie , to czuć masę przy hamowaniu ale bardziej gdy zawieszenie jest na komfort lub w trybie auto i akurat w tej fazie . Jak wiecie fajnie ostrzega gdy się przyśpiesza a ktoś przed nami hamuje itp Wyłączylem ale chyba włączę , tą opcję "nie przywalenia przy małej predkosci" Co zauważyłem , że pomimo identycznego stylu jazdy "więcej pali" na Plaid niż na Sport. Pewnie cos tam musi byc inaczej w dystrybucji mocy W tych trybach da się jeździć , na Chill jest dla mnie za ospały . Mam delikatną stopę i wcale nie jest trudno utrzymać się w normie . Pewnie , że po przesiadce z ICE bym miał z tym gorzej . Czuję zimowki , czuje ich bieżnik , tego w Trójce nie miałem . Moze że tu to zawieszenie takie jest ? Jak bym na terenowkach kostkowych jechał . Oczywiście tylko w pewnym zakresie prędkości . Wyważenie też j.est do kitu , przetrwam te kilka tygodni . Dla dociekliwych SEXY Buttons ma w apce ciekawe parametry i dongel może komunikować się Scan my Tesla . Wiadomo , każda sroka swój ogon chwali i tu się to sprawdza . Trudno przepłaciłem , ale dobrze , że nie wziąłem Ski , bo mając Trójkę by to było jak w :"zamienił stryjek siekierkę na kijek". Tu czuć , że to Tesla, bo obsługa znana , przyśpieszenie wiadomo jakie , ale w Trójce też jest "nie w kij dmuchał" . Natomiast reszta to odlot i inne , więc mam inny samochód ale o podobnych walorach . W Sce nie było by takiego tzw efektu "wow", przy przesiadce z Tm3. Czyli gdyby nie ta przerwa w dostawach do Eu , to brałbym Ske LR . A gdyby dawali Xsa , to brałbym tez LR i 5 miejsc . I tu bylby błąd, bo 6 miejsc jest świetne , oczywiście w naszym przypadku, tylko bym tego chyba nie docenił , no i to 37 000 zł + Na pewno brałbym też wolant ! Jestem już z nim zgrany [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
TESLA - ciekawostki