Tesla i używanie zestawów naprawczych/uszczelniaczy do przebitej opony.

Michal

Moderator
Mam koleżankę, która pływa z nami po Mazurach max na 4 dni, bo później musi wrócić do domu żeby zrobić kupę. Poza domem nie potrafi, a jedzie 550 km.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Weeeź, znam jednego wariata, wracaliśmy z plaży, i strasznie go cisnęło, też w lesie nie chciał robić, stał jakiś domek to podbił tam i puka, puka, wchodzi, za kawałek wychodzi. Mówił że było otwarte, kibelek przy wejściu więc pozwolił sobie skorzystać bez pytania XD. Także zamykajcie drzwi lepiej...

cooler

Pionier e-mobilności
Cdn z tym surwialowcem z namiotu?

Tz. Musiał jeść przy stole i spać w łóżku ?. A bez telewizora to by nie przeżył ...
Jak z seksem u tego gościa było?
Też u Was ? No i z kim ?
Był na szczęście tylko raz, wysłaliśmy go do garażu stojącego z dala od domu, gdzie też jest toaleta, taka mocno mniej reprezentacyjna (pająki , komary etc) i już się więcej nie narzucał. Jakoś mam opory przed wpuszczaniem kogokolwiek do domu żeby sobie zrobił kupę.

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam koleżankę, która pływa z nami po Mazurach max na 4 dni, bo później musi wrócić do domu żeby zrobić kupę. Poza domem nie potrafi, a jedzie 550 km.
My dla kibla mamy właśnie kampera. Od roku po tuningu mam jak w amerykańcach 60l pojemności skokowej, co przy diecie śródziemnomorskiej bez zatrucia pokarmowego do 10 dni powinno wystarczyć dla pary z pieskiem. Potem MOP lub inne dedykowane miejsce trzeba odwiedzić