Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Tesla kamery vs lidar - test
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="matros, post: 227868, member: 2854"] Ciekawe jak ten filmik wygląda w normalnej prędkości. Pod koniec widać dobrze kilka zniecierpliwionych samochodów i szybszych skuterów. Jazda po Chinach jest bardzo specyficzna. Przepisy sobie a kierowcy samochodów, skuterów i piesi sobie. Jednak razem jakoś to wszystko „płynie”. Trochę jak na nartach, martwisz się głównie o tych przed sobą. Lusterka są tam głównie dla ozdoby samochodu bo „nikt” z nich nie korzysta. Imponujące jest to że system ogarnia ten chaos. Natomiast jeżeli robi to w irytująco wolnym tempie, spowalniając płynność tego ruchu, to jeszcze długa droga żeby taki system zastąpił kierowcę. Mieszkałem z rodziną w Chinach przez kilka lat. To był moment w którym powoli tam zaczynał się bum na samochody elektryczne a Tesla właśnie otworzyła Giga Szanghaj. To wtedy zacząłem się przyglądać Tesli i dumać nad jej zakupem. Wtedy też zainteresowałem się FSD i powiedziałem sobie że zaufam jemu i podobnym systemom jeżeli dorównają normalnemu kierowcy właśnie na drogach w Chinach. Dalej to podtrzymuję. Filmiki spływające z Chin są optymistyczne, jednak to ewidentnie dopiero początki i do pełnej autonomii jeszcze daleka droga. Czekam na podobne filmiki w deszczu, nocy i w godzinach szczytu ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Tesla kamery vs lidar - test