Ja też - jeżdżę praktycznie całe trasy na AP i dojeżdżam wypoczęty. Teraz jak jeszcze mam rozszerzony AP, to wróciła zabawa z testowania jak sobie poradzi w różnych warunkachJa mimo wszystko jestem bardziej odprężony jadąc z AP niż bez.
Przy dłuższej podróży AP jest mega przydatny. I jest lepiej niz bylo kiedys, do czasu jak nagle nie zahamujeJa mimo wszystko jestem bardziej odprężony jadąc z AP niż bez.
A nie irytuje Cie to wolne zmienianie pasa ?Ja też - jeżdżę praktycznie całe trasy na AP i dojeżdżam wypoczęty. Teraz jak jeszcze mam rozszerzony AP, to wróciła zabawa z testowania jak sobie poradzi w różnych warunkach![]()
Ustawienie to nie wpływa na sposób wykonania manewru zmiany pasa. Wpływa na moment, w którym EAP zaproponuje wyprzedzanie („o ile wolniej musi jechać poprzedzający pojazd, by zaproponować wyprzedzanie”).dla mnie chyba nawet za szybko ale ustawiłem mad max![]()
Wydaje mi się, że może wpływać na zjazdy, bo one serio dzieją się natychmiastowo jak tylko pojawia się pas do zjazdu i to nie w 5 sekund, tylko tak szybko jak się da. Muszę się gdzieś przejechać i zrobić Wam film, bo szok normalnieUstawienie to nie wpływa na sposób wykonania manewru zmiany pasa. Wpływa na moment, w którym EAP zaproponuje wyprzedzanie („o ile wolniej musi jechać poprzedzający pojazd, by zaproponować wyprzedzanie”).