Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla M3LR - wrażenia po 14 dniach.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="MiKo, post: 27881, member: 475"] Odbieraliśmy 3LR tego samego dnia, więc tak na szybko mogę dodać od siebie: - cały samochód jest intuicyjny, zarówno interface jak i samo prowadzenie/elementy hardware (na przykład sterowanie jednym pedałem) - znakomity czas reakcji interfejsu - płynne i natychmiastowe przyspieszenie - elementy zapewniające bezpieczeństwo czynne spełniają swoją funkcję - genialne utrzymywanie pasa ruchu - po trasie wysiadam wypoczęty. - natychmiastowe nagrzewanie wnętrza (grzana kierownica i siedzenia bardzo miłe) - aplikacja w telefonie jest użyteczna - np. do kontroli ładowania czy planowania wyjazdu - planowanie trasy, szacowanie zasięgu, wykresy spełniają swoje zadanie - Tesli można używać jak ...normalnego samochodu - jeździć po mieście, robić trasy, ładowanie na SC i innych GreenWayach po prostu działa. - Automatyczne wycieraczki są bezużyteczne. W czternastoletnim Focusie działa to znacznie lepiej - brak fizycznego przycisku bo zmiany prędkości wycieraczek (niedziałający tryb auto potęguje problem) - bezużyteczne automatyczne światła drogowe w warunkach w których zwykłem jeździć - mało intuicyjne wsiadanie i wysiadanie z auta dla niezaznajomionych z modelem - nie wiedzą jak używać klamki i przycisku. Inne rzeczy nad którymi "pracuję" - audio gra bardzo ładnie przy normalnych poziomach głośności, klasyka też bardzo dobrze brzmi. Mieszane uczucia pojawiły się przy odmóżdżaniu się techno przy "nieco" wyższych poziomach głośności - miałem wrażenie, że coś gdzieś charczy, wpada w rezonans. - brak przycisku na wtyczce jak w oryginalnych wallboxach jest upierdliwe. - komendy głosowe działają całkiem nieźle - wydaje mi się, że przy odrobinie wprawy mogą być użyteczne [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla M3LR - wrażenia po 14 dniach.