Tesla model 3 2019r, rozważam sprzedaż..

Bronek

Pionier e-mobilności
Gdybym sprzedawał swoją wypasioną Teslę, bogatą w tuning i wieś tuning, to ile można wziąć? Gdzie sprzedać? U nas to teraz bida ,ludzie węgiel wolą. Tak sobie dywaguje w wyrku.
Ile wołać aby nie wyjść na ....

Teoretycznie , bo cieszy nas nadal i bawi. A do tego mam te nowinki i nimi się jeszcze nie znudziłem. Ale nie mam komu dać w rodzinie , bo wszyscy bliscy mają, a do tego od nas i byłoby to niewychowawcze dla 30sto parolatków, którzy dostali po pare aut itd..itp...
Ad rem:
1. 2019r listopad LR , biała czarne wnętrze , białe pokrowce na same siedziska ,białe dodatki w kabinie. Dywaniki gumowe wszędzie ( frunk , trunk . 18"
2 Przebieg ok 31 000 km. Ambient w kieszeniach , haczyki itd
3.Ceramika na lakierze była od nowości, bezkolizyjna jazda
4. FSD full
5.Łączność Premium dozgonna !
Ekran centralny z relokatorem jestb ruchomy w dwóch kierunkach
Jest podwójna bezprzewodowa ładowarka smartfonów ,
6.Boost 3,9 sek do setki
7. Elektryczne klapy frunka i trunka (Kick sensor).
8. Dodatkowy ekran
z kamerką przednią w zderzaku. Wiadomo Android auto lub CarPlay , Asystent Google z reakcją na głos , Yanosik ,Waze itp itd.
9 Kierownica Yoke , tu kwestia wyboru , ale warto bo jest nietuzinkowo i praktycznie
Zmiana na starą, to 30 minut.
10. Zimówki z felgami
Auto nigdy nie ładowane superchargerami. Kilka razy do 100% przed jazdami.
Obecnie nic mu nie dolega.
Znalazłem np takie jak na zdj ogłoszenie, ale też i absurdalne za np 270 tyś. Te 200 tyś plus wydaje się rozsądne przy takim przebiegu ?
Tak mnie naszło z rana z powodu pewnie pełnego pęcherza, kota mruczącego obok . Idę się od...ć ,może mi przejdzie?

Ps. Wiem dlaczego....ale boję się przyznać sam sobie :)

Screenshot_20220820-063023_Chrome.jpg

Screenshot_20220820-062959_Chrome_copy_270x600.jpg

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Ku.... rcze, ale ta Trójeczka moja, to zrobila się zajebista. To nie ad sprzedaż a ad ten ekranik i yoke. Fajnie bo Yanosik chodzi podprogowo i gada via ekranik. Kamerka włącza sie automatycznie i Asystent G łapie komendy bez klikania.
Ale tak szczerze to bym od siebie sam kupił. Ale moze zrobię inaczej, jak nie trafię zdecydiwanego i świdomego kupca, to zostanie.
Świadomy kupiec, to na ogół taki co już mial elektryka. a takich jak na lekarstwo. A juz bardzo świdomopożądany, to co miał Teslę

Samych dodatkow jest za ok 60tys? To jak parkiet w mieszkaniu, liczy się metraż a nie wpakowana kasa

ELuk

Pionier e-mobilności
Ta konfiguracja Bronka bez ficzerów ok 300 wyjdzie, ja uważam że cena na dzisiejszym rynku wtórnym jest OK. Jak nie musi sprzedać, a nie musi, to bym cenę trzymał. Jak będzie klient to i tak kupi, a jak przyjdzie potrzeba sprzedania to można obniżyć.

JareG

Pionier e-mobilności
Ta konfiguracja Bronka bez ficzerów ok 300 wyjdzie, ja uważam że cena na dzisiejszym rynku wtórnym jest OK. Jak nie musi sprzedać, a nie musi, to bym cenę trzymał. Jak będzie klient to i tak kupi, a jak przyjdzie potrzeba sprzedania to można obniżyć.
I ja bym się nie spieszył z tą sprzedażą.. dopóki S-ka nie będzie w garażu :D

Pozdrawiam

ELuk

Pionier e-mobilności
Mój szef sprzedaży MB bardzo mnie lubi i dostaje oferty na EQE.
Już bym pewnie zamówił gdyby nie te kilka wad które opisałem. Ale…
Żona uważa że jednak powinienem MB kupić…
Z kobietami trudna dyskusja..,