Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla model 3 2021 szumy i świsty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Giacomo, post: 28, member: 5"] Uszczelki zaloz , naprawde warto . Jest jedna szpara na dolna uszczelke- chyba w tylnych drzwiach ,ktora nie jest tej samej grubosci , tzn w jednym miejscu wewnetrzny rant drzwi nie biegnie rownolegle do progu , przynajmniej u mnie po obu stronach , i tam sie troche kurzu dostaje , ale suma sumarum jest ciszej i czysciej . to jest drugi komplet uszczelek - pierwszy wytrzymal na tasmie klejacej 3 tyg. , drugi chyba 2 mce , i ten drugi zrobilem jak potrzeba czyli wlasnie Körapurem , mysle ze Sike albo Körapur mozna dostac w PL ,wazne zeby byl UV , przynajmniej na dach . Co do opon - tez jest istotne jaka jest nawierzchnia , u mnie mam bardzo duzo betonowych drog , a asfaltowe sa bardziej "chropowate" od tych niz np. w PL . Ciekawostka - w BMW tylne opony od nowosci do ok 4mm bieznika mialem po 25 tkm ... czyli jednosezonowe 😂 , W Tesli jest lepiej troche , ale w to lato czeka mnie na pewno juz wymiana , [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla model 3 2021 szumy i świsty