Piernik

Posiadacz elektryka
I to jest śmieszne. Sprzedają tesle na potęgę a w stolicy polski SuC jak w jakimś zadupiu w Rumunii. 🙂
Byłem w Rumunii parę lat temu na wakacjach.
Naprawdę przemili ludzie tam mieszkają i spotkało mnie tam naprawdę wiele pozytywnych sytuacji, dlatego obiecałem sobie że jak ktoś będzie ich stawiał w negatywnym kontekście to nie będę się z tym zgadzał.

Bronek

Pionier e-mobilności
Mają mniej ludnosci i chyba nawet pod tym względem więcej SC niż na naszym cywilizacyjnym szczycie pychy z zaścianka jakim jesteśmy .
A sprzedaż Tesli jest u nas stosunkowo niewielka .

tomA

Posiadacz elektryka
Byłem w Rumunii parę lat temu na wakacjach.
Naprawdę przemili ludzie tam mieszkają i spotkało mnie tam naprawdę wiele pozytywnych sytuacji, dlatego obiecałem sobie że jak ktoś będzie ich stawiał w negatywnym kontekście to nie będę się z tym zgadzał.
Jpdl a kto mówi ze Rumunii to źli czy negatywni ludzie. Mam mieszkanie w Bułgarii i jestem w Rumunii po drodze ze dwa lub trzy razy w roku i goście są spoko co nie zmienia faktu ze Rumunia czy Bułgaria do zadupie technologiczne. Czytaj @Piernik ze zrozumieniem. 🙂

BronekMP

Zadomawiam się
Odebrałem w sobotę swoje auto. Opiszę więc swoje wrażenia. Nie wiem jak inne dni, ale dla mnie sobota najgorsza. Odbiór zaplanowany na 13, ostatecznie odbył się grubo po 16. Aut do wydania sporo, .miejsc do czekania brakowało. Za to poznałem sporo fajnych ludzi, porozmawiałem z obsługą oraz mechanikiem. I czas zleciał. Na szczęście, w moim modelu nie znalazłem żadnych usterek. Ma się 24 godziny na zgłoszenie wad, które zostaną potraktowane priorytetowo. Więc jeżeli auto jest sprawne to lepiej jechać i szczegółowy przegląd zrobić w domu. I tak nie naprawią tego w dniu odbioru. Auto miałem naładowne w 34%. Polecam najbliższy (fuj) orlen - jest tam 100 kW ładowarka. Co do wall conectorów, to przy mnie został wydany ostatni. Nowa partia ma przyjść w przyszłym tygodniu.

ks1000

Nowy na Forum
Co do poziomu naładowania baterii to ja prosiłem żeby mi na maksa naładowali bo do Gdańska jechałem i dostałem 46%. Mieli dużo czasu bo auto odebrałem po dwóch tygodniach od kiedy zgłosili, że jest gotowe. Nie ogarniają po prostu. Na szczęście ma być niedługo (parę miesięcy) SC w okolicy salonu więc nie powinno być problemu.
Pozdro! Samochód zajebisty! Jedyny minus M3 to bagażnik, szkoda że nie ma 5tych drzwi jak w Y. Tak poza tym, wielkościowo jest jak dla mnie w sam raz. Nie za duży, nie za mały.

xcszuv

Zadomawiam się
Mimo całego stresu i nerwów z zakupem i odbiorem.
Wszystko rekompensuje jazda naszą 3 😁
Kolor na twarzach tych ludzi z Tesli mówi wszystko też maja ogromny stres i nie ogarniają tej kuwety.. Naprawdę pomimo całej sytuacji i wkurzenia jestem skłonny to zapomnieć :) u mnie od zdjęcia T3 z lawety do odbioru minęło 3 h więc i tak nieźle :)
I pozdrawiam Pana Tomasza to on ogarnął wszystko w 45 min ( przez dwie godziny po zdjęciu auta z lawety nic się nie działo) docelowo odbiór opóźniony o 5 h I 37% baterii tak więc do Greena way dojechałem.