Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="raf_3city, post: 79662, member: 1534"] Krotka historia mojego zamówienia z dnia 13.01.2023 1. Zamówiona TM3 RWD w leasing'u z Santander. Dość szybko poszło z papierami i termin odbioru auta został wstępnie ustawiony na początek marca. 2. Zdając sobie sprawę z prawdopodobnej ilości zamówień jakie poszły po 12.01 i czasu dostaw ''wylosowałem'' auto z hakiem które wskoczyło na stronę Tesli, w tym samym kolorze. Auto było już w Słowacji i numer VIN został od razu przydzielony po zmianie zamówienia. 3. Odbiór szybko został zmieniony na początek tego tygodnia. Tablice tez Santander załatwił szybko tutaj u mnie w Gdyni. 4. Niestety mnie nie było w kraju wiec małżonka wybrała się w ten wtorek do Warszawy na oficjalny odbiór ale na miejscu okazało się ze był błąd w systemie i samochód dopiero miał się pojawić w Tesli w ten czwartek. Tak, to jest prawda co piszą i w tej chwili tam jest kongo ale muszę przyznać ze Pan Tomek z Tesli stanął na wysokości zadania, przeprosił i od razu zaproponował dowoź auta pod dom które przyjechało dziś punktualnie. 5. Trzeba trochę zrozumieć ta sytuacje z jaka się borykają tam. Dobrze to tłumaczy Daniel Grzyb w ostatnim odc na YT. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2023