Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="elektryk, post: 85616, member: 2029"] Trochę im nie zazdroszczę - jeden salon na całą Polskę. Ja byłem umówiony wczoraj na 15:00, pociąg zaliczył godzinne opóźnienie, a później Uber się zgubił mnie odbierając, nie wspominając o późniejszej trasie. Więc przyjechałem po 16. Jeden taki ktoś jak ja i już się wszystko sypie. Ale w moim przypadku proces zakupu przebiegł błyskawicznie i bez żadnych problemów - w piątek wieczorem zapisałem się na jazdę testową na poniedziałek, po jeździe testowej od razu decyzja, bo nie jestem już w stanie dalej jeździć moim BMW 330e po tym co zobaczyłem. Przelew następnego dnia, dokumenty, rejestracja/ubezpieczenie i odbiór wczoraj - czyli równo po tygodniu od złożenia zamówienia i co ciekawe wydawał mi Pan Mariusz z Katowic - ten sam u którego złożyłem zamówienie w ubiegły poniedziałek - także Katowice pomagają w Warszawie. Odbiór błyskawiczny - nie doktoryzowałem się z check listy tesla-info, tylko tak na szybko ją przeleciałem. Bateria 33% - w moim przypadku najlepsze doładowanie na Orlenie na Powązkowskiej (100kW), bo nie ma tam ruchu na stacji ładowania, a jechałem na południe. Szczerze mówiąc gdybym nie czytał forum i komentarzy na elektrowozie to bym był nieświadomy, że ludzie mają jakieś problemy - na miejscu sporo ludzi, ale wydawanie było sprawne - może to kwestia dnia i godziny, może wszyscy się umawiają przed pracą, albo po pracy lub w piątek/sobotę i wtedy jest kiepsko. Na miejscu rozładowywali kolejną lawetę z Teslami, a placyk full. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2023