Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="wełna78, post: 144361, member: 2769"] Dojechałem do domu 😍 Ogólnie podróż z dużymi problemami! Na szczęście w pierwszą stronę . Najpierw opóźniony pociąg o 54 minuty. Potem przesiadka do auta Piotra , opiekuna od leasingu i rura do Wawy. Niestety A2 zablokowana na ponad godzinę. Auto miałem odbierać o 13:00 , a w Ząbkach meldujemy się o …..15:24🙈 No i od tej chwili tylko same SYMPATYCZNE rzeczy! Zero kolejek, auto lśniące , naładowane w 72%, przesympatyczna pani , genialny Piotr, który ,,uczy” mnie auta. Doładowanie do 100%, kalibracja baterii i w drogę !!! Do Lućmierza dojeżdżam na 59% baterii (po drodze ścigając się z Panamerą🤭🤣) , doładowuję się do 97 % w 16 minut !! I do domu , do Leszna przyjeżdżam z 8% baterii , cisnąc cały czas 145-150 km/h Średnia energii 18,3 Kw/h A samochód ….??? Mógłbym się nie zatrzymywać i dalej i dalej nim jechać ! Absolutnie fantastyczny ! Wyciszony obłędnie ! Trzymający się drogi , szybki , audio mega sympatyczne! Kierunkowskazy ….15 minut i człowiek używa ich tak , jakby używał całe życie. Środek ( biały ) robi robotę i wygląda mega premium ! Do tego na tych kołach i w tym kolorze ….. Sztos. Nie lubię ogólnie chwalić swoich rzeczy , ale Tesla którą wybrałem robi wrażenie 🤭😎 To tak na szybko z pierwszych 400 km przejechanych. Jutro rano wsiadam i jeżdżę po okolicy cały dzień . Żeby sobie jeździć 😁 Nie wierzyłem , że w tym wieku może być jeszcze taka frajda z prowadzenia samochodu 😉 Ps. Jedyna rzecz to faktycznie 3,4 razy na A2 tiry potraktowały mnie z naprzeciwka długimi. Czyli cos jest na rzeczy z tymi światłami . [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024