Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="tswiech, post: 144708, member: 3064"] Dzień przed odbiorem wymieniłem się mailami na temat tego, że chciałbym, aby auto było naładowane, bo co mi po talonie na darmowa energię w przyszłości skoro ja jej potezebuję natychmiast;). Skończyło się na tym, że przedstawiciel Tesli do mnie zadzwonił i spełnił moją prośbę. Dostałem auto z poziomem baterii 87 proc. Obsługa Tesli była dla mnie miła, sami dopytywali czy nie chcę dokładnie obejrzeć auta. Jak miałem pytania to na nie odpowiedzieli. Auto dostałem czyste, wyjechało chwilę wcześniej z myjni. Mogę zatem polecić Ząbki. Należy jedynie wykazać się pewną asertywnością w kontaktach z nimi i artykułować swoje potrzeby;).. Wszystko jednak u mnie odbyło się w dobrej atmosferze. Jeśli chodzi o pozpstałe sprawy to: światła w trybie automatycznym nikogo nie oślepiały (ostatnią część podróży jechałem gdy było ciemno). Wycieraczki natomiast istotnie żyją własnym życiem. Auto ładuje się bardzo szybko na superchargerach i jest oszczędne nawet jeśli jeździ się za szybko:). Pozdrawiam! [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024