Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kszychu, post: 144974, member: 3094"] początkowo, na parkingu myślałem że popełniłem duży błąd z tym czarnym. Wyglądał fatalnie. Ale w świetle dziennym wygląda super. Jak chodzi o wady zauważone przy odbiorze, to mam 2 malutkie wady lakieru zgłoszone na serwis, ale to rzeczy które widać jak poświecisz na nie pod odpowiednim kątem silnym białym światłem, więc trochę czepialstwo, ale trzeba dbać o swoje :D jak chodzi o wrażenia z jazdy, to super, ale podobnie jak [USER=2254]@inter[/USER] powyżej 120 kierownica drży, chociaż po przejechaniu 50 km się ustabilizowało i chyba jest lepiej ale to jeszcze dzisiaj sprawdzę. Drobny problem z aktualizacją jeszcze się pojawił, pobieranie zatrzymało się na 100%. Reset z użyciem przycisków nie pomógł, ale udało się po wyłączeniu zasilania z poziomu menu i odczekaniu 2 minut. Jak ktoś pisał w innym wątku tylne światła trochę odstają, ale to sobie dokręcę. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024