Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="piotrpo, post: 145102, member: 3354"] Wczoraj odbiór Ząbki - szybko sprawnie, obejrzałem samochód, sprawdziłem akcesoria, parowanie telefonu z samochodem i w drogę. Dostałem naładowany w 80% z instrukcją "proszę jechać od razu do Ciechocinka". Podłączyłem na chwilę i w drogę. Dla pewności sprawdziłem po drodze, czy poprawnie działa mi Ionity i GW, dojechałem do Ciechocinka (bo przecież SLA 99.9), a tu problemik, bo akurat konserwacja i wymiana czegoś tam w czymś tam. Dostałem instrukcję "jak szare, to pan jedzie gdzie indziej", ale też pozwolono mi się podłączyć do jakiegoś jeszcze/już działającego słupka. Ogólnie wrażenia bardzo dobre z odbioru, chociaż faktycznie sam salon tak delikatnie mówiąc jest dziwny. Wrażenia co do samochodu - pozytywne. nie przeszkadza mi obsługa wszystkiego przez ekran, kompletny luz, jeżeli chodzi o brak prędkościomierza. Wady które mnie bolą: Kierunkowskazy. Do momentu, kiedy o nich myślę, to da radę. Jak przestaję myśleć to namierzenie właściwego guzika jest czystą loterią. Przełączanie pomiędzy chill i standard. Przydałoby się mieć coś w rodzaju kick-down, czyli początek krzywej łagodny, ale po depnięciu do końca - "mocy przybywaj". Tryb standard - no cóż, na razie się go boję. Robi kosmiczne wrażenie w trakcie jazdy. Brak Android Auto. No ja rozumiem, że nawigacja ~OK, muzyka itd. Ale już audiobooki muszę słuchać przez telefon. Dodałbym jeszcze trochę marudzenia na zawieszenie i układ kierowniczy, który daje trochę za mało czucia drogi. Ale może zmienię zdanie po przejechaniu jeszcze kilkuset km. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024