Maruda
Zadomawiam się
Ja zamawiałem 6.04... 24 też dostałem nr VIN SMS ale wcześniej miałem telefon z tesli czy jestem gotowy do płatności (przelew własny) i po rozmowie dostałem fakturę na maila i na www. W piątek dostałem SMS z ponagleniem o płatności i terminem 48 godzin mimo że termin na fakturze upływał dopiero 1 maja a tak naprawdę to dzisiaj 2 maja (mimo że przelew poszedł wcześniej). Termin 7 dni nie jest od dnia wystawienia faktury tylko od nadania VIN. W aplikacji dopiero dzisiaj pojawił mi się VIN ale nic poza nim, na www nadal brak VIN tylko w dokumentach pojawiła się wcześniej faktura końcowa i korekta faktury zaliczki... Na www nadal mam informacje że przygotowują fakturę mimo że mam ją podlinkowaną... tam chyba jest jakiś błąd... Danych o dokonaniu płatności też jeszcze nie mam na www ani w aplikacji Tam stan jest taki jak w dniu zamówienia (tylko dzisiaj VIN się pojawił). Pisałem maila w piątek i wysłałem potwierdzenie przelewu i dostałem odrazu odpowiedź aby olać SMS i że Pani wgrała do systemu info o płatności. W temacie maila podawałem tylko nr zamówienia. Może tak jest że dane osoby mają pod opieką konkretne numery zamówień i dlatego jest problem z komunikacją jak ktoś źle trafił...Witam, ja zamówiłem 14.04 (w pamiętny piątek obniżek), VIN dostałem SMSem 24.04. Faktury końcowej nie ma, zero kontaktu z Tesli, dodzwonić się nie idzie a mam teraz kolejny SMS, że VIN przepadnie z powodu braku płatności. Miał tak ktoś może?