Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

Piotr G

Tesla Model 3 Highland LR
222922242 z Tego numeru dzwonią do mnie, łączysz się i wciskasz 3 na klawiaturze
Dzwoniłem tam wczoraj po zarejestrowaniu i ubezpieczeniu pojazdu. Odebrała miła Pani powiedziała, że nie wie nic na temat dostawy, że przekaże informacje odnośnie tego, że mam wszystko ogarnięte do działu odpowiedzialnego za dostawy i że ktoś stamtąd się ze mną skontaktuje. Czekam na kontakt :)

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
Dzwoniłem tam wczoraj po zarejestrowaniu i ubezpieczeniu pojazdu. Odebrała miła Pani powiedziała, że nie wie nic na temat dostawy, że przekaże informacje odnośnie tego, że mam wszystko ogarnięte do działu odpowiedzialnego za dostawy i że ktoś stamtąd się ze mną skontaktuje. Czekam na kontakt :)
Ja zadzwonię jutro. Dzisiaj już było nieczynne.

eugtor

Posiadacz elektryka
miła Pani powiedziała, że nie wie nic na temat dostawy
Zadzwoń jeszcze raz jutro, powiedz że chciałbyś sprawdzić kiedy będzie można odebrać samochód. Ja dzwoniłem kilka razy w ciągu ostatnich 2 tygodni i tylko raz trafiłem na osobę która nie była w stanie podać szczegółową informację

gr4d

Fachowiec
Jutro Tesla z Ząbek powinna otrzymać dostawę samochodów - transport w drodze, wiec można się spodziewać telefonów z potwierdzeniem dat odbiorów na sobotę tj. 25.06 oraz na kolejny tydzień. :)
Info z infolinii tesli? :) Ja trochę liczę na tę sobotę..