Zadzwoń sama, może Ci przynajmniej nakreślą kiedy to mniej więcej będzie.A że mną dalej NIKT się nie skontaktował. Nawet jednej informacji z odbiorem nie dostałam. Przyszly tylko papiery.
Bajka.
Ale gdzie? Bo pisałam smsa na ten numer bramki z której oni dzwonią i pisałam maile na adres z którego się odezwali.Zadzwoń sama, może Ci przynajmniej nakreślą kiedy to mniej więcej będzie.
222922242 z Tego numeru dzwonią do mnie, łączysz się i wciskasz 3 na klawiaturzeAle gdzie? Bo pisałam smsa na ten numer bramki z której oni dzwonią i pisałam maile na adres z którego się odezwali.
Jest gdzieś normalny numer dostępny?
Dzwoniłem tam wczoraj po zarejestrowaniu i ubezpieczeniu pojazdu. Odebrała miła Pani powiedziała, że nie wie nic na temat dostawy, że przekaże informacje odnośnie tego, że mam wszystko ogarnięte do działu odpowiedzialnego za dostawy i że ktoś stamtąd się ze mną skontaktuje. Czekam na kontakt222922242 z Tego numeru dzwonią do mnie, łączysz się i wciskasz 3 na klawiaturze
Ja zadzwonię jutro. Dzisiaj już było nieczynne.Dzwoniłem tam wczoraj po zarejestrowaniu i ubezpieczeniu pojazdu. Odebrała miła Pani powiedziała, że nie wie nic na temat dostawy, że przekaże informacje odnośnie tego, że mam wszystko ogarnięte do działu odpowiedzialnego za dostawy i że ktoś stamtąd się ze mną skontaktuje. Czekam na kontakt![]()
Daj znać co ci powiedzą bo mi już głupio dzwonićJa zadzwonię jutro. Dzisiaj już było nieczynne.
Zadzwoń jeszcze raz jutro, powiedz że chciałbyś sprawdzić kiedy będzie można odebrać samochód. Ja dzwoniłem kilka razy w ciągu ostatnich 2 tygodni i tylko raz trafiłem na osobę która nie była w stanie podać szczegółową informacjęmiła Pani powiedziała, że nie wie nic na temat dostawy
Info z infolinii tesli?Jutro Tesla z Ząbek powinna otrzymać dostawę samochodów - transport w drodze, wiec można się spodziewać telefonów z potwierdzeniem dat odbiorów na sobotę tj. 25.06 oraz na kolejny tydzień.![]()