Dlaczego?Czekać.
Dlaczego?Czekać.
Odebrałem dziś w Ząbkach TM3HL LR. Autem zrobiłem trasę Ząbki - Gdańsk i trochę pojeździłem na miejscu. Żadnych mankamentów nie zauważyłem. Poza tym, że mam za ciężkiego prawego buta i musze zgłosić reklamację w obuwniczym. Nic nie drga, nic nie skrzypi. Na starcie dostajecie 150km darmowego ładowania, jak macie daleko do domu to warto się doładować na SuC do 100%, auto dostałem z 81% baterii.Przejeździłem już niemal 800 km, auto sprawuje się idealnie, żadnych mankamentów. Nie drga a nawet jest lepiej niż w moim poprzednim BMW F30, które na trasie POW-Mińsk Maz. S2/A2 drgało ze względu na typ nawierzchni ktora jest z krótkich płyt, w tesli z żadną prędkością tego nie czuje, mimo widzialnych łączeńPrzyspieszenie dalej cieszy tak samo jak po odbiorze
małe zadrapanie koło lusterka pasażeraGratulacje, jaki to mankament?
Bo musisz też wykupic ubezpieczenie i może być że będziesz czekał prawie 2 tygodnie na odbiór.Dlaczego?
W sensie chodzi tylko o stratę tych dwóch tygodni? To chyba wolę stratę niż by się przy rejestracji dzień przed okazało, że czegoś nie ma i bym przekładał odbiór. Zresztą leasing pewnie zarejestruje kiedy mu będzie wygodnie.Bo musisz też wykupic ubezpieczenie i może być że będziesz czekał prawie 2 tygodnie na odbiór.
Raczej trudno o coś, aby brakowałoW sensie chodzi tylko o stratę tych dwóch tygodni? To chyba wolę stratę niż by się przy rejestracji dzień przed okazało, że czegoś nie ma i bym przekładał odbiór. Zresztą leasing pewnie zarejestruje kiedy mu będzie wygodnie.
Ja rejestrowałem o ubezpieczałem w dniu odbioru czyli wczoraj 😊Raczej trudno o coś, aby brakowało
To bardziej chodzi o tych, co kupują za gotówkę.
Ja zarejestrowałem prawie tydzień wcześniej.