Ja w piątek odbieram rwd co prawda ultra red ale to chyba nie ma większego znaczeniaNo to na podstawową trójkę muszę jeszcze poczekać ☹️
Ja w piątek odbieram rwd co prawda ultra red ale to chyba nie ma większego znaczeniaNo to na podstawową trójkę muszę jeszcze poczekać ☹️
U mnie analogiczna sytuacja. Biała podstawowa LR, odbiór Katowice, ale transport dopiero na 4.06Ja zamówiłem jeszcze w marcu, w poprzednim tygodniu dostałem papiery ale odbioru jeszcze nie mam. Podobno moja jeszcze nie jest w transporcie, może będa coś wiedzieć jutro. LR. Katowice.
Nie ma znaczenia która to wersja. U mnie zamówiona LR i wstępnie odbiór gdzieś po 3.06 🤷♂️No to na podstawową trójkę muszę jeszcze poczekać ☹️
Ma. Odbierasz 3.06 bo akurat taka jest już w transporcie... zamawiając np. SR czekanie, to samo PNie ma znaczenia która to wersja. U mnie zamówiona LR i wstępnie odbiór gdzieś po 3.06 🤷♂️
Tak, ale krótko - najlepiej zadzwonić do Tesli i dopytać się jaki będzie czas oczekiwania na dane auto z inventory.co oznaczają opisy z inventory:
"W tranzycie — wkrótce dostępne"
Zamawiając takie auto będę czekał?
A wiesz czy laweta juz zajechała czy może dopiero zajedzie? Sam mam wstępnie odbiór na sobotę ale jeszcze nie zatwierdzonyJa mam odbiór w sobote (warszawa) na 11 Niebieska LR