Ma. Odbierasz 3.06 bo akurat taka jest już w transporcie... zamawiając np. SR czekanie, to samo P
Dziś przyszły dokumenty, samochód już w EU, ale mają też ograniczenia co do transportu.
Przecież nie przywiozą wszystkich na raz 😅
Ma. Odbierasz 3.06 bo akurat taka jest już w transporcie... zamawiając np. SR czekanie, to samo P
Dzisiaj auta miały być ładowane na lorę i przyjazd w środę do WarszawyA wiesz czy laweta juz zajechała czy może dopiero zajedzie? Sam mam wstępnie odbiór na sobotę ale jeszcze nie zatwierdzony
Do mnie pracownik dzwonił z warszawy ze samochod juz jest na miejscu i tylko myjnia go czeka przed moim odbiorem i to wszystko. A czas akurat mam w sobote by jechać do warszawyA wiesz czy laweta juz zajechała czy może dopiero zajedzie? Sam mam wstępnie odbiór na sobotę ale jeszcze nie zatwierdzony
Z tego co zrozumiałem to laweta jeszcze nie dojechała, też mam umówiony odbiór na sobotę i mam oczekiwać na telefon z ostatecznym potwierdzeniem w środę - prawdopodobnie transport ten przyjedzie właśnie w środę. Wnioskuję z tego, że miałem propozycję odbioru na piątekA wiesz czy laweta juz zajechała czy może dopiero zajedzie? Sam mam wstępnie odbiór na sobotę ale jeszcze nie zatwierdzony
Tak udało się odebrać, byłem wcześniej o jakieś dwie godziny ze względu na pociąg, który przyjechał do Warszawy o 10.00 więc w Ząbkach byłem o 11.20. Auto przygotowali na 12.00 więc generalnie godzinę szybciej. Wczoraj również widziałem kolejną dostawę Tesli. Generalnie jedna Lora mieści 7 Tesli. Były głównie białe ale też trzy w innych kolorach.Udało się odebrać?![]()
Pewnie to zależy od kilku czynników. Ja mogę powiedzieć o swoim doświadczeniu. Zamówiłem 2 maja, płatność gotówką i odebrałem 27 maja.To ile teraz się czeka na Trójkę od zamówienia?
Z autem wszystko ok? Czy znalazłeś jakieś usterki?Tak udało się odebrać, byłem wcześniej o jakieś dwie godziny ze względu na pociąg, który przyjechał do Warszawy o 10.00 więc w Ząbkach byłem o 11.20. Auto przygotowali na 12.00 więc generalnie godzinę szybciej. Wczoraj również widziałem kolejną dostawę Tesli. Generalnie jedna Lora mieści 7 Tesli. Były głównie białe ale też trzy w innych kolorach.
Wszystko ok, po 24h też nic nie znalazłem. Zrobiłem wczoraj trasę 580 km, dziś już też parę km i jak narazie wszystko jest porządku 😁Z autem wszystko ok? Czy znalazłeś jakieś usterki?
Nie ma bicia przy wyższych prędkościach? Sporo osób się skarżyło w poprzednim kwartale.Wszystko ok, po 24h też nic nie znalazłem. Zrobiłem wczoraj trasę 580 km, dziś już też parę km i jak narazie wszystko jest porządku 😁