Także miłej eksploatacji 🤗Wszystko ok, po 24h też nic nie znalazłem. Zrobiłem wczoraj trasę 580 km, dziś już też parę km i jak narazie wszystko jest porządku 😁
Także miłej eksploatacji 🤗Wszystko ok, po 24h też nic nie znalazłem. Zrobiłem wczoraj trasę 580 km, dziś już też parę km i jak narazie wszystko jest porządku 😁
Na jednym ładowaniu?Wszystko ok, po 24h też nic nie znalazłem. Zrobiłem wczoraj trasę 580 km, dziś już też parę km i jak narazie wszystko jest porządku 😁
Generalnie auto miało przebieg coś koło kilku km, wiec bateria była nieskalibrowana pod kątem realnego zużycia wiec pokazywała, że mogę dojechać z Warszawy do Szczecin i powinno zostać okoł 3% baterii. Zasięg nominalnie przy naładowanuh do 100 km pokazywał koło 570 km - Ładowałem odrazu w Ząbkach do 100% . Realnie dojechałem do Poznania i tam przywiozłem 25% baterii, doładowałem się do 100% i do Szczecina przywiozłem 50%. Jechałem jak autem, które miałem wcześniej - Audi C6 - 2,7 TDI. Czyli wyprzedzałem prawie wszystko po drodzeNa jednym ładowaniu?
Jaki zasięg (realnie) na nowej sztuce można osiągnąć w ogóle?
Generalnie auto miało przebieg coś koło kilku km, wiec bateria była nieskalibrowana pod kątem realnego zużycia wiec pokazywała, że mogę dojechać z Warszawy do Szczecin i powinno zostać okoł 3% baterii. Zasięg nominalnie przy naładowanuh do 100 km pokazywał koło 570 km - Ładowałem odrazu w Ząbkach do 100% . Realnie dojechałem do Poznania i tam przywiozłem 25% baterii, doładowałem się do 100% i do Szczecina przywiozłem 50%. Jechałem jak autem, które miałem wcześniej - Audi C6 - 2,7 TDI. Czyli wyprzedzałem prawie wszystko po drodze![]()
Super pogoda i wiatr w plecy i na luzieCzyli autostradą Warszawa Poznań jechałeś przynajmniej te 140? Też będę do Szczecina w piątek wiózł 3 LR, pięknie wygląda ten Twój zasięg.
Do zobaczenia gdzieś na mieścieCzyli autostradą Warszawa Poznań jechałeś przynajmniej te 140? Też będę do Szczecina w piątek wiózł 3 LR, pięknie wygląda ten Twój zasięg.