Na pewno bo widziałem nowe 3 z ramką Arval przy tablicyWiecie może czy arval ma teraz w najmie już Highlanda? bo na zdjęciach dalej stary model a Pani z obsługi nie ma pojęcia o co ją pytam.
A ja właśnie dostałem info, że auta dojechały. Szkoda, że dopiero teraz - gdybym wiedział godzinę wcześniej to odebrałbym jeszcze dzisiaj, a tak zostaje piątek.Mam dokładnie to samo info z zastrzeżeniem że będą jeszcze dzwonić wieczorem żeby potwierdzić piątek gdyby np. kierowca złapał gumę ... i transport nie dotarł
I właśnie okazało się że moje auto jednak było na tym transporcie, proponował odbiór w piątek, a wcześniej ustalona była sobota... zapytałem o dzis, poszedł zapytać na myjnię i wrócił z odpowiedzią że zaprasza na 17:30 więc właśnie po nią jadeA ja właśnie dostałem info, że auta dojechały. Szkoda, że dopiero teraz - gdybym wiedział godzinę wcześniej to odebrałbym jeszcze dzisiaj, a tak zostaje piątek.
Daj koniecznie znać po odbiorze czy były jakieś wady, czy jest bicie i zdjęcieI właśnie okazało się że moje auto jednak było na tym transporcie, proponował odbiór w piątek, a wcześniej ustalona była sobota... zapytałem o dzis, poszedł zapytać na myjnię i wrócił z odpowiedzią że zaprasza na 17:30 więc właśnie po nią jade![]()
Tak, zamawiają HL, nie sugeruj się zdjęciami w ofercie (czekam na swój od lutego), na pocieszenie dostałem przedkontraktowe auto, ale nie mogę się doczekać przesiadki do HL, która zapewne lada moment nastąpi.Wiecie może czy arval ma teraz w najmie już Highlanda? bo na zdjęciach dalej stary model a Pani z obsługi nie ma pojęcia o co ją pytam.
Bardzo szybkie i przyjemne przekazanie auta, pozdrawiam stąd Pana P. bo na pewno to czytaDaj koniecznie znać po odbiorze czy były jakieś wady, czy jest bicie i zdjęcie![]()
Ja mam T3 HL z Arvala od stycznia. Ale auto było zamawiane nie z ich oferty bo wówczas na placu mieli tylko wersje przed liftowe.Tak, zamawiają HL, nie sugeruj się zdjęciami w ofercie (czekam na swój od lutego), na pocieszenie dostałem przedkontraktowe auto, ale nie mogę się doczekać przesiadki do HL, która zapewne lada moment nastąpi.