Przyjdzie info o wyborze terminu odbioru.View attachment 18083
Od dnia zamówienia miałem informacje, że dostawa 2-5 tygodni. Od dzisiaj taki komunikat. Mam nadzieję, że nie stało się nic z moim samochodem.
Rozumiem, że na dniach? Wstępnie Katowice powiedziały, że auto przyjedzie pomiędzy 5 a 10 czerwca ale to info było sprzed tygodnia.Przyjdzie info o wyborze terminu odbioru.
Też tak mam, minęło już 5 tygodni. Mam info że będą "pod koniec tygodnia" dzwonić z Tesli w celu ustalenia daty odbioru.Od dnia zamówienia miałem informacje, że dostawa 2-5 tygodni. Od dzisiaj taki komunikat.
Jaką wersję softu miałeś przy odbiorze?Bardzo szybkie i przyjemne przekazanie auta, pozdrawiam stąd Pana P. bo na pewno to czytaJeśli chodzio o auto, aktualnie nie zauważyłem wad wizualnych i technicznych. Do domu wracało się z bananem na twarzy. Opiszę więcej później bo aktualnie jestem zaślepiony
![]()
Pojawi się jak auto będzie już w drodze.Rozumiem, że na dniach? Wstępnie Katowice powiedziały, że auto przyjedzie pomiędzy 5 a 10 czerwca ale to info było sprzed tygodnia.
Nie ma żadnego bicia, jechałem już z max prędkością i jest wszystko ok.Nie ma bicia przy wyższych prędkościach? Sporo osób się skarżyło w poprzednim kwartale.
W Poznaniu się doładowałem, głównie dlatego, że jeszcze uczę się auta i testuję różne opcje podróżyNa jednym ładowaniu?
Jaki zasięg (realnie) na nowej sztuce można osiągnąć w ogóle?