Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

Jeffero

Zadomawiam się
Jest to możliwe, że będzie się bardziej rzucało w oczy, niż ten malutki paproch zatopiony w lakierze, którego zapewne po kilku dniach i tak już nie będziesz zauważał. Skoro zgłosiłeś, to daj sobie jakiś czas do namysłu i jeśli faktycznie będzie Cię to wkurzać, to dasz poprawić.
Za tydzień oklejam całe kolorowym PPFem, więc w ogóle tego nie będzie widać. Bardziej chciałem to zrobić, żeby lakier pod spodem był gładki i dobrze ta folia przylegała.

Michal

Moderator
Za tydzień oklejam całe kolorowym PPFem, więc w ogóle tego nie będzie widać. Bardziej chciałem to zrobić, żeby lakier pod spodem był gładki i dobrze ta folia przylegała.
Jak wibracje? Ludzie też piszą, żeby spuścić trochę powietrza i pojeździć na takich trochę nie napompowanych, żeby guma latwiej się układała.

inter

Pionier e-mobilności
2024.8.9 i nie proponuje aktualizacji ni

Jak wyglądają dostawy 3 w Tesla? Czy jeżeli zamówię dzisiaj to te max 5 tygodni czekania na auto jest realne? Auto byłoby mi potrzebne na 20-25 lipca. Tesla się wyrobi w 1,5 miesiąca?
Chciałbym inne auto niż te, które jest na stoku.
Dostawy są teraz 1x na kwartał. Nowa dostawa pewnie na wrzesień.

Michal

Moderator
Jak wyglądają dostawy 3 w Tesla? Czy jeżeli zamówię dzisiaj to te max 5 tygodni czekania na auto jest realne? Auto byłoby mi potrzebne na 20-25 lipca. Tesla się wyrobi w 1,5 miesiąca?
Chciałbym inne auto niż te, które jest na stoku.
Jaką konfigurację chcesz?

inter

Pionier e-mobilności
Po taniości, czarny SR z hakiem.
Możesz zamówić bez haka, a potem domówić hak osobno, mobilny zainstaluje.
Z hakiem są problemy z dostepnością.

Michal

Moderator

h764t5uhfg987

Nowy na Forum
Ja wczoraj odebrałem w Katowicach białą SR.
Wibracji brak, również przy 201km/h.
Naładowana do 19%.
Znalazłem naciek lakieru na dole zderzaka przedniego i mikroryskę na tylnym zderzaku, ale bez okularów i pedantycznego szukania bym nie dostrzegł.