I ładowarka "cegła".Warto dodać że kabel AC też dostajesz
Napiszcie proszę co w jakim stanie otrzymujecie samochód podczas odbioru w salonie?
- jaki stopień naładowania baterii ( gdzie się doładowujecie) ?
- czy na wyposażeniu macie gaśnicę / trójkąt i wszystko co potrzebne do legalnej jazdy?
- hak jest zamontowany czy nie ?
Ja nie otrzymałem gaśnicy.Napiszcie proszę co w jakim stanie otrzymujecie samochód podczas odbioru w salonie?
- jaki stopień naładowania baterii ( gdzie się doładowujecie) ?
- czy na wyposażeniu macie gaśnicę / trójkąt i wszystko co potrzebne do legalnej jazdy?
- hak jest zamontowany czy nie ?
Gaśnica była włożona do schowka z lewej strony w bagażniku. Odbiór Katowice.Ja nie otrzymałem gaśnicy.
Nie miałem. Po dwóch miesiącach już chyba za późno żeby to zgłosić :/Gaśnica była włożona do schowka z lewej strony w bagażniku. Odbiór Katowice.
Ja też czekam. Transport przesunęli na jutro (Warszawa), jak lora dojedzie to będą dzwonić do klientów.Widzę, że większość z was już odebrała samochody. Ja nadal czekam. Biała SR z białym wnętrzem. Zamówiona 24 kwietnia. Niby na środę odbiór ale powiedzieli, że będą dzwonić i cisza.
Ja mam odbiór w Katowicach. Mimo to strasznie długo to trwa.Ja też czekam. Transport przesunęli na jutro (Warszawa), jak lora dojedzie to będą dzwonić do klientów.
To normalne, rozwieść 6000 samochodów w 3 tygodnie.Ja mam odbiór w Katowicach. Mimo to strasznie długo to trwa.