Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności
Na całą Europę tak ale firm transportowych jest od groma. Także logistycznie da się to ogarnąć szybciej i sprawniej.
Tak, tylko skąd wiesz, z jakich korzysta Tesla.

gr4d

Fachowiec
Napiszcie proszę co w jakim stanie otrzymujecie samochód podczas odbioru w salonie?
- jaki stopień naładowania baterii ( gdzie się doładowujecie) ?
- czy na wyposażeniu macie gaśnicę / trójkąt i wszystko co potrzebne do legalnej jazdy?
- hak jest zamontowany czy nie ?
- Stopień naładowania taki jaki poprosisz :) Ja poprosiłem żeby doładowali do 80+ i było 86%. Mimo tego i tak dostałem darmowe 150km na SUC.
- Trójkąt z apteczką, gaśnica, kabel Type2, Mobile Connector na 230V
- Jak ktoś zamówił z hakiem to podejrzewam, że tak.

CezaryT

Tesla Model 3 Highland LR
Orientujecie się może jak długo czeka się w aplikacji mobilnej na podjęcie przez Teslę zgłoszenia zauważonego mankamentu w ciągu 24h od odbioru? Mam na myśli moment kiedy zmieni się status zgłoszenia na kolejny krok.

adamq

Fachowiec
Orientujecie się może jak długo czeka się w aplikacji mobilnej na podjęcie przez Teslę zgłoszenia zauważonego mankamentu w ciągu 24h od odbioru? Mam na myśli moment kiedy zmieni się status zgłoszenia na kolejny krok.
Trzeba otworzyć zlecenie serwisowe i umówić się na termin.

krzysiexxx

Zadomawiam się
Chcę zamówić Teslę jakoś na dniach - 3 LR biała standardowe wyposażenie - widzę, że w inventory nie ma - "W tranzycie — wkrótce dostępne". Zamawiać teraz czy czekać aż coś się zmieni?