Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

CezaryT

Tesla Model 3 Highland LR
Zgłosiłam normalnie - sami wybrali ze będzie mobilny.
To super, mi całkiem niedawno wskoczyła informacja o serwisie mobilnym ale czekam jeszcze na termin. Prawdopodobnie związane jest to z zamówieniem części (taką informację otrzymałem na czacie w apce).

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
Dwie ryski na lakierze (na zderzaku az do podkladu, druga na dachu do wypolerowania). Mam nadzieję że tutaj coś zdziałają.

Klapa bagażnika jest osadzona lekko na lewo - ale tutaj nie wiem czy warto dotykać i czy to uznają.

lukas220

Zadomawiam się
Kto czeka na następną dostawę 3 w Katowicach? Mój egzemplarz miał być dzisiaj, ale znowu info przez telefon, że auto nie dojechało...ponoć są opóźnienia

dannyboy

Nowy na Forum
Dwie ryski na lakierze (na zderzaku az do podkladu, druga na dachu do wypolerowania). Mam nadzieję że tutaj coś zdziałają.

Klapa bagażnika jest osadzona lekko na lewo - ale tutaj nie wiem czy warto dotykać i czy to uznają.
klape prosto sie reguluje mi na placu szczeliny wyrównywali bo się nie zgadzały

Pepek

Posiadacz elektryka
Aha. Mi w Katowicach nic nie regulowali. Tam tylko wydają. Więc może mobilny to zrobi.
No sami to nic nie zrobią, trzeba im pomarudzić - chociaż ja odbierałem w Ząbkach, a tam wiadomo od razu serwis. W K-cach w Libero to nie wiem czy by miał kto to wyregulować na miejscu.
Teraz pokaż mobilnemu, powinien ogarnąć raz dwa.

inter

Pionier e-mobilności
No sami to nic nie zrobią, trzeba im pomarudzić - chociaż ja odbierałem w Ząbkach, a tam wiadomo od razu serwis. W K-cach w Libero to nie wiem czy by miał kto to wyregulować na miejscu.
Teraz pokaż mobilnemu, powinien ogarnąć raz dwa.
Od połowy miesiąca salon w Katowicach otwarty, więc i serwis teraz ogarnie.

ksundaysky

Nowy na Forum
Kto czeka na następną dostawę 3 w Katowicach? Mój egzemplarz miał być dzisiaj, ale znowu info przez telefon, że auto nie dojechało...ponoć są opóźnienia
hej też czekam na dostawę w Kato. Dostałem informację że auto ma być 5-6 czerwca. Wczoraj odpowiedź na maila że ma być od 5-10 czerwca i dalej nic nie wiem 😂