Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kretilla, post: 50076, member: 1322"] A jacy są ci „inni”? Ja od 6 lat 2x Audi, obsługa sprzedażowa 10/10, samochody jakościowo 10/10, awaryjność przez 6 lat - zero. Chciałem się pobawić elektrykiem więc zamówiłem Teslę, bo Audi na razie raczkuje w tym obszarze, ale to też przecież nie jest tak, że Tesla w jest królem technologii. Jak zobaczyłem w teście Nylanda jak działają automatyczne światła drogowe w Tesli to zastanawiałem się czy to nie żart! 6 lat temu w żony Tiguanie działało to lata świetlne 😄 lepiej! Idealnie włączało i wyłączało wybrane sekcje ledów żeby nie razić innych kierowców. A tutaj niby przodownik techniki na rynku Automotive, a wygląda to jakby jakiś skrzat ręcznie włączał i wyłączał drogówki, tylko czasem przysypiał. O wyłączaniu wybranych ledów nie wspominając 😕 Więc Tesla ma jeszcze chwilę przewagi, ale jak się inni otrząsną z zaspania i nadrobią zaległości, to wcale tak różowo być już nie musi. Klient wydający 300k+ na samochód ma jednak jakieś wymagania (przedsprzedażowe, posprzedażowe, jakościowe) poza możliwością ustawienia pierdzenia po zajęciu miejsca na fotelu 😁 Ale zrobił się offtop, więc już milknę. 🤐 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022