Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="XYZ, post: 50132, member: 1183"] Ja równiez miałem taki telefon z zapytaniem czy jestem "ready", a gdy potwierdziłem, ze leasing dawno opłacony i gotowy to Pan z Tesli powiedział, ze napewno auto otrzymam . Postanowiłem mieć coś na piśmie, a nie tylko "na gębę" , więc napisałem do Pana z Tesli czy napewno będzie auto i czy nie przewiduje jakiś problemów z dostawami w zwiazku z wirusem w GS.....odpowiedź .....absolutnie nie. Gdy jednak nie dostałem auta i ponownie napisałem do Pana z Tesli dlaczego mnie "zrobił w balona".......już odpowiedzi nnie dostałem do dnia dzisiejszego. Nie jestem mazgajem ani tym bardziej prawnikiem, ale uważam, ze to ma znamiona oszustwa wielokrotnego, przeciez bardzo wielu klientów Tesli zaciągneło zobowiązania , właciło pieniądze, które topnieja w oczach z uwagi na inflację, często zrezygnowali z propozycji zakupu innego auta, łudząc się nadzieją na terminową dostawę Tesli. I nie mozna tłumaczyć tej sytuacji tym, ze inni producenci robią coś tam....., kogo to obchodzi...przecież kupiłem Teslę i co mnie obchodzi VW czy inne g***. Przecież po zamówieniu pojawiła się informacja kiedy dostawa.........a nie ma żadnej informacji dlaczego jej nie było. Można pisac na ten temat godzinami i tak to nic nie da, natomiast uważam, ze cała ta sprawa powinna byc bardziej upubliczniona, zeby przestrzec innych potencjalnych Klientów przed tym co wyczynia Tesla.......... ........dodam jeszcze, że nie wierzę, ze takie standardy obsługi Klienta są w USA lub innych krajach europejskich [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022