Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 50140, member: 89"] Wiecie co Tesla powinna robić - to co inni, czyli przywozić auta do kraju i dopiero rozdawać. Ale niestety tego nie robi. Audi nawet bym sobie tyłka nie podtarł, a Ty [USER=1322]@kretilla[/USER] od 6 lat jeździsz audi (jeszcze pewnie dizlem), czyli można powiedzieć, że cała akcja z dieselgate z 2015 roku namówiła Cię do tej marki zamiast odwieźć od niej. Ja jak usłyszałem o tym co oni wyprawiają, to podjąłem decyzję, że dopóki żyję nie kupie auta z grupy VW i każdemu będę odradzał te marki, bo najzwyczajniej w świecie na ludzkim cierpieniu i nieuczciwej konkurencji zrobili majątek i hamowali w ten sposób rozwój innych firm oraz innych gałęzi motoryzacji (EV). Ty natomiast teraz piszesz, że masz obsługę sprzedażową 10/10 i inne cuda, ale dla mnie to taka obsługa, która wmawia klientowi, że jego auto będzie tak czyste, że sami swoje własne dziecko by przystawili do rury wydechowej na parę godzin, a jakieś tam wypalania katalizatora, to nie ważne panie kochany, to nie jest 10/10, tylko 0/10... Co zrobili z tymi autami w US - kazali im odkupić i gniją teraz na parkingach/wysypiskach. Co zrobili z nimi w EU - gówno, a co mnie zatruwali przez te 10 lat to zatruli, ale kogo to obchodzi jak w PL, to katalizatory się wycina, a nie wypala... Albo co z tego jak "ja mogę na moim dizlu przejechać 1000km bez przystanku na jednym baku - panie do chorwacyji na jodnym baku buz przystankowania". Czysty dizel - czyste gówno. Co kwartał to samo... Na forum pojawia się grupka ludzi, którzy są oszukani. Ok, rozumiemy, to wszystko jest do dupy - macie rację. Rezygnujcie - spadnie popyt, może obniżą ceny, albo chociaż nie podwyższą mocniej ;) Kiedyś namawiałem, bo uważam, że to najlepsze auta i producent. Teraz już mi się nie chce, a pewnie za jakiś rok-dwa będę chciał kupić TMY, a im mniej chętnych, tym większa szansa na niższe ceny... Zmieniam podejście - będę odradzał. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022