Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 54411, member: 6"] Kilka razy miałem kontakt z serwisem. Na początku chyba Berlin lub Amstterdam w sprawie zmiany narodowości i lokalizji auta, bo było brytyjskie. Potem serwis w Warszawie w sprawie komunikatu SOS i to co porobili to niby skuteczne ale dziwne. Auto poprzednie, czyli to obecne, zostało jak gdyby przekazane przez poprzedniego właściciela czyli obecnego, nowemu właścicielowi czyli poprzedniemu. :) Tym samym salonowa Tesla stała się Teslą z drugiej czyli tej de facto pierwszej....I to wisi ha koncie Mrożek i Kawka, by tego nie wymyślili. Drugi raz wymagana wizyta w serwisie a propos awarii sos się naprawiła, choć chyba 3 krotnie pytalem czy na 100% muszę dymać do serwisu z tym komunikatem, który mi wisi i chce umrzeć nie niepokojony przez Panów wyglądających jak narciarze. Teraz jadę zobaczyć jak to wygląda z bliska. Kompletnie serwisy fabryczne mnie nie poruszają. Ich praca mnie nie obchodzi. Zawsze gdy nie dawały rady albo były chorendałnie drogie, korzystałem że swoich warsztatów lub rąk. My jesteśmy dalej zadupiem, takim że nie mamy sklepu Tesli i od nas nie biorą aut w rozliczeniu. Cieszmy się że menu jest po polsku a nawigacja gada jakby chciała nas rozbawić. Gdy trafimy w oczach Tesli do Świata cywilizowanego, to objawem tego będzie włączenie tylnej kamery na komendę głosową.. To jest mój miernik normalności. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022