Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="pluto, post: 61198, member: 352"] Tu nie chodzi o obrażanie się bo to tylko samochód, jak nie ten to będzie pewnie inny, ale o stracony czas i kompletnie nie transparentną zasadę przydziału aut. W Skodzie jak zamawiałem Octavię plug-in to po upływie 2 miesięcy od planowanego terminu miałem telefon że mogę zrezygnować z zamówienia (żebym z nieskończoność nie czekał) bo mają jakąś większą obsuwę z półprzewodnikami i oddali mi 5000 zł wpłaconej zaliczki. W Tesli do końca nic nie wiadomo (można mieć auto zarówno po miesiącu od zamówienia jak i po roku). Szczególnie że same punkty wydawania aut za bardzo nie mają wpływu to co się dzieje z zamówieniami i do kogo uśmiechnie się los. Mają realizować wydawanie aut zgodnie z przyjętymi zasadami i robią co mogą, nie ma do nich nic do zarzucenia. Tak więc dzisiejsze popołudnie spędziłem przed komputerem i chyba wracam do jakiegoś crossovera HEV (wybrałem 3 modele które mogę mieć nawet za miesiąc) więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. W przyszłym tygodniu jazdy testowe, decyzja i mam nadzieję szybszy odbiór niż w przypadku Tesli zamówionej w styczniu tego roku. Pewnie kiedyś wrócę do tej marki, bo auto ma coś w sobie i po jeździe Teslą każdy inny elektryk to już nie to samo :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2022