Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 61956, member: 885"] Nawet nie pamiętam ile się ładowałem. Chyba 25 minut, bo chciałem mieć zapas w Poznaniu. Mieszam jeszcze w bloku i nie mam ładowarki na co dzień. Ale i tak na końcu przypomniałem sobie, że Bjorn mówił, żeby samochód ładować po jeździe zamiast przed,bo wtedy bateria ma temperaturę, więc podjechałem na Greenway dobić do 60%. Czasowo wyszło że jechałem 18:20-23:30. Przez ten korek zostało mi więcej baterii, więc cisnąłem trochę, ale w granicach prawa. Niemniej takiej straty się już nie nadrobi. Poza tym węzeł autostrady przy SC był zamknięty, więc jechałem przez miasto. Za Koninem zjechałem na drogę krajową, żeby uniknąć bandyckich opłat. Tu mnie nawi wywiodła w pole dosłownie, bo skierowało mnie na jakąś polną drogę. Przejezdna, owszem, ale pełno kamieni i żeby nie obić sobie od razu auta to jechałem ten kawałek powoli. We Wrześni zjechałem na odpoczynek i kawę, bo oczy mi się kleiły. Jakbym dalej jechał autostradą to dojechałbym na raz. Ani razu nie miałem obawy, że nie starczy mi baterii, a gdzie się dało to wyprzedzałem jadących wolniej niż 140. Nawet prawą stroną niestety było trzeba. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2022