Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="elektryk, post: 122441, member: 2029"] Wg mnie Tesla to obecnie najlepsza relacja ceny do jakości jeśli chodzi o elektryki - w cenie nie jest zawarte budowanie relacji sprzedawcy z Klientem oraz jego niańczenie (a docelowo monetyzacja relacji przez sprzedawcę). Oczekujesz ponad przeciętnej obsługi ale w cenie, która tego nie może zapewnić. Jeśli chcesz ekstra obsługę to na szczęście są na to rozwiązania - proponuję np. EV Dla Ciebie na Placu Konesera, obsłużą Cię indywidualnie, jak chcesz nawet mogą Cię zabrać na Nurburgring pojeździć Model S Plaid. Wszystko załatwią i będziesz w pełni usatysfakcjonowany. Oczywiście to kosztuje i tutaj jest sedno sprawy - ja nie potrzebuję takiej obsługi i wolę kupić samochód w cenie nie zawierającej takiego traktowania, Ty masz inne oczekiwania więc może dla Ciebie jest taka właśnie usługa dodatkowa jak ta od EV Dla Ciebie. Z tego co się orientuję dużo nabywców Model S/X korzysta z ich usług (bo nie tylko zapewnią super komfortowy odbiór ale też mogą okleić furę, zainstalować akcesoria, itd.), ale nie tylko - sprzedają też 3 i Y. PS. Marzyłoby mi się, żeby też taka opcja była u innych marek - zamawiam BMW czy Mercedesa przez stronę WWW taniej, a jak chcę ekstra obsługi to zamawiam przez salon. Nie miałem takiego wyboru i dostałem usługę odbioru samochodu BMW z wielką pompą i kwiatami, czego sobie nie życzyłem bo nie lubię takich akcji. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023