Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="mrcnroot, post: 122624, member: 1223"] Wczoraj odebrany. Planowany odbiór był na 3.11 ale w poniedziałek pracownik Tesli zadzwonił czy jestem w stanie odebrać we wtorek (31.10) o 15:00, zgodziłem się na 17:00. Z powodu korków dotarłem na 18, ale samochodu jeszcze nie było. Przyjechał po 19. Zanim przygotowali i naładowali (wymóg jest minimum 30%, naładowali do 54%) wybiła 20:00. Obsługa bardzo miła, w przypadku gdybym nie chciał czekać tyle czasu to oferowali mi samochód zastępczy i odbiór w czwartek. Wolałem poczekać. Przy wydaniu samochodu praktycznie nie oglądałem, bo było ciemno. Dziś rano na spokojnie obejrzałem i do niczego nie można się było przyczepić. W aplikacji zauważyłem, że dostałem 150 km na supercharger darmowego ładowania. Pierwsze wrażenia z jazdy są bardzo dobre. Dużo przyjemniej niż w starszej trójce. Bardzo fajne te ambientowe oświetlenie wygląda w nocy. Póki co ronda to wyzwania, zwłaszcza małe - korzystanie z przycisków kierunkowskazów wymaga wprawy. A oto małe minusy w porównaniu do poprzedniej wersji jakie znalazłem póki co: - głośno zamykający się schowek przed pasażerem oraz ten w podłokietniku (zamknięcia magnetyczne) - dźwięk klaksonu (przy blokowaniu auta) dużo wyższy i mniej przyjemny dla ucha [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023