Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="EVOwner, post: 133261, member: 2873"] Ja bym nie traktował tego w formie narzekania a informacji dla przyszłych kupujących czego się spodziewać. Ja niestety nie znalazłem takiej informacji wcześniej. Czy by miało to wpływ na zakup - pewnie nie. Ale napewno zaoszczędziłbym sobie trochę nerwów, i szybkiego załatwiania czasu na odbiór. W moim przypadku kosztowało mnie to tyle sam dojazd do Ząbek, ale przede wszystkim czas i stracony cały dzień, w którym ponosiłem koszty większe niż zapewne Tesla przy transporcie do zadeklarowanego miejsca. Druga sprawa o której też nie wiedziałem - przy odbiorze jest czas 24h na zgłoszenie ewentualnych wad produkcyjnych, ale jest też dodatkowy limit 100km który w przypadku odbioru z Katowic u mnie nie miałby zastosowania. Przy odbiorze z Ząbek wszystkie czynności musiałem wykonać na miejscu, przy odbiorze z Katowic nie miałbym tego problemu i na spokojnie pewne rzeczy mógłbym wykonać w ciągu 24h. Trzecia sprawa to nie tyle że obsługa ma Cię w 4 literach, ale że przekazuje ci nieprawdziwe informacje - jeżeli w poniedziałek samochód jest na placu w Bytomiu a we wtorek jest w Ząbkach , to już wiesz że nie ma sensu nic z nimi ustalać bo osoba jest nierzetelna :) W każdym razie - odbiór poszedł dobrze, na deszczu przez godzinę sprawdzałem auto w takich warunkach, ale nic nie znalazłem i póki co jeszcze są różowe okulary i auto śmiga. Na plus dostałem auto naładowane w 80%, bon na 150km wiec przynajmniej dojechałem za darmo do domu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023