Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland akcesoria
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="refi1234, post: 225606, member: 2030"] [B][SIZE=5]Przebita opona - podnośnik[/SIZE][/B] Być może komuś się ten pomysł przyda. Jakis czas temu będac w Toskanii na prawdziwym wypiździe..ie złapałem gumę. Raczej żaden serwis nie dojechałby szybciej niż w 24 godz. więc próbowałem ogarnąc to zestawem naprawczym. Niestety nie mając podnosnika męczyłem sie z tym prawie 3 godziny (nie wiedziałem gdzie dziura, potem jak ja przygotować nie mając za duzego pola manewru we wnęce koła i na końcu jak poprawnie sprawdzić szczelność). Postanowiłem że drugi raz juz tak nie będzie. Tak więc - na długie i dziwne trasy potrzebowałem zestaw kompresor, fleki i podnośnik. Kompresor mam Teslowy, fleki i na wkrety i sznurki, ale niestety niska Tesla nie jest taka prosta w podniesieniu. Nawet niski podnośnik który ma min 10-11 cm - gdy złapiesz gumę nie wejdzie pod auto wraz z teslową gumą :). Trzeba wtedy podnosić auto pod drugim nie przebitym kołem i wsadzić stabilną podpórkę po stronie przebitego. Szukałem rozwiązania i oto jest. Całość (podnośnik z gniazdem na gumy Tesli, fleki, klucze, podpórka tez ze stabilnym gniazdem na gumy Tesli itd) mieści się w jednej małej torbie. Dostosowana do każdej Tesli ale po zmianie gumowej poduszki także do każdego innego auta. Koszt razem ok 250-300 zl [B]Uwaga: także bardzo przydatne przy własnoręcznej rotacji opon.[/B] [ATTACH type="full" alt="IMG_9988.jpg"]26011[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="IMG_9984.jpg"]26012[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_9987.jpg"]26013[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_9986.jpg"]26014[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_9989.jpg"]26015[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland akcesoria