Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 227255, member: 466"] Jeszcze nie wiem, jak sprawdzić 😀 BTW nawigacja tesliv jest bardzo słaba. Nie da się z niej korzystać na trasie Warszawa-Kraków. Nie ma dróg oddanych miesiące temu. Nie ma szans, żeby to był google maps. Po Krakowie też prowadziła naokoło. Nigdy nie widziałem tak złej nawigacji, a zaczynałem od tych pierwszych urządzeń, jak Clariony itp. Jest jedyny plus w tym obszarze tesli, że dobrze widać leżący telefon i można go bez problemu połączyć ze słuchawkami bluetooth. Tak sobie poradziłem, bo bez tego byłoby słabo. Ale to też niekomfortowe, nie mogłem rozmawiać z synem na czas skrzyżowań (zjazd na Prusy i przebijanie się przez Nową Hutę). Nie muszę pisać, że fiesta 2017 ma to kilka poziomów lepiej zrobione dzięki Apple Car Play i Android Auto. Żeby nie było, jestem zachwycony samochodem. Cały czas walczę ze sobą, żeby jeździć mniej teslą i wrócić na rower, ale pokusa jest zbyt duża. Miał rację naprądpopolsce, elektrykiem jeździ się więcej. Mx5 zrobiłem w rok 3000 km, tesla ma już ponad 1400 km w 2 tygodnie. Nauczyłem się jeździć płynnie, jak jeździ moja żona. Wtedy nie na tragedii na mokrym na tych michelinach, przynajmniej dziś na 5 stopniach C. Problemem jest gigantyczny moment obrotowy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu