Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 236061, member: 466"] Ale na wyświetlaczu ekran miał 1.5%, nie klimatyzacja. Dla mnie dziwne. --- Byłem pierwszy raz naszą teslą na autostradzie w Niemczech, jestem w szoku jak dobrze się na niej sprawuje. Nie mogę napisać o średnim zużyciu energii bo był duży ruch i choć trafił się ikoniczny moment (194 kmh na liczniku, rzucam okiem na żonę, a ona śpi, co fajnie oddaje komfort highlanda) to bywały procesje 100 kmh i wolniej, stąd średnia wyszła rzędu 17 kWh na 100 km. Fajnie też widać postęp w motoryzacji, stare audi s6 v8 5 razy próbowalo z nami startu od okolic 120 kmh i 5 razy mocno zostało z tyłu. A przecież to audi to szczyt autobahnowej specjalizacji, przynajmniej kiedyś. Oczywiście vmax miał wyższy, ale też ruch był duży i marszowo starałem się trzymać na tempomacie 150 kmh (szkoda, że autopilot jest do 140 kmh i za przyśpieszanie powyżej tej prędkości miałem na niego bana do końca jazdy). Zawieszenie jest idealne przy dużych prędkościach. To przy niskich jest jednak zbyt twarde. Zgadzam się, że highland nie jest dobry w gwałtownych slalomach, ale na szybkiej trasie jest idealnie. Wspaniały samochód, mam nadzieję że odwiedzonych znajomych przekonałem do full elektryka, bo póki co celują w plugina. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu