Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 254564, member: 466"] Coś nie mam szczęścia do dłuższego testowania modeli 3 z LFP. Dla przypomnienia w grudniu byłem bardzo rozczarowany ile znikało baterii w testowanym modelu 3 RWD przez noc pod chmurką i bez kabla (i przez pierwsze 2 km jazdy), bo to było około 7%. A teraz mieliśmy z Body Shopu Tesli dwuletnią RWD też z niewielkim przebiegiem i przez 5 dni 53% baterii wystarczyło na ledwo 100 km po mieście w trybie chill: [ATTACH type="full" alt="2b7f7d09-d66c-42c8-a14b-1467f195ecd8~1.jpg"]30202[/ATTACH] I w zimie i teraz do samochodu mieliśmy tylko kartę, ale co mogłem z poziomu ekranu, wyłączyłem. Wartownik był wyłączony. Tym bardziej cieszy odbiór naszej LR. W końcu telefon działa jako kluczyk, jak bardzo tego brakowało przez ten ponad tydzień. O sterowaniu aplikacją tylko wspomnę, bo my tu wiemy jak to jest fantastyczne i zimą i latem. I po ponad tygodniu od ładowania w warsztacie i dwóch jazdach nasza tesla zużyła tylko tyle prądu na postoju: [ATTACH type="full" alt="e95b5e55-68f2-4787-9c9c-023106b2efc6~1.jpg"]30203[/ATTACH] Podczas ostatniej jazdy starszą teslą rzeczywiście zrozumiałem tych, którzy uważają highlanda za gorzej zawieszonego, bo trudno mi było odczuć gorszy komfort za to lepsze prowadzenie w zakretach (odczucie) jest faktem. Inna sprawa, że w tym samochodzie i tak zawsze wybiorę komfort. I wentylowane fotele 😀 A teraz krótka laurka dla Auto-Blak. Polecam bardzo, świetna obsługa, dobra cena za naprawę tego co sam kiedyś pod teatrem pogiąłem, uczciwie, legalnie i z fakturą, a na koniec dostałem kosmetyki samochodowe. Samochód cieszy tak jak pierwszego dnia: [ATTACH type="full" alt="3ca7b52e-2105-4b2f-b626-621f3f5a99f5~1.jpg"]30204[/ATTACH] Życzę Wam, byście nigdy nie musieli naprawiać Waszych tesli, ale gdy to już będzie konieczne, aby doświadczenia były tak miłe, jak moje z tą firmą. P.S. W pożyczaku na ostatnich kilometrach zawiesił się ekran i miałem okazję pierwszy raz w życiu zrobić słynny restart z rolek. A po naprawie mojej tesli kierownica i lusterko nie dało się ustawić pode mnie, ale dzięki technikowi tesli wiedziałem o kalibracji. I pomyślałem sobie, że niezły "pros" się ze mnie zrobił w tych kilka miesięcy 😉 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu