Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 254832, member: 274"] Już kiedyś pisałem, że często w loanerach jest zaawansowany autopilot którego częścią jest summon. Ten zaś ma opcję coś w stylu Always On I jak tego nie wyłączysz to żre prąd jak Reksio szynkę. Druga sprawa: brak kontroli nad autem podczas tryby serwisowego (nie można domknąć okien, zmniejszyć limitu ładowania, zablokować samochodu - prawie wszystkie w Ząbkach stoją odblokowane przed i po naprawie) można obejść w Tessie. Działają wszystkie opcje, można włączyć sentry, podgrzać auto zimą (moja stała w największe mrozy i śnieg jak bałwan, to ja rozmrozilem będąc inną Teslą na SC). Polecam ten soft jeżeli często odwiedzacie serwis (jak ja). Odnoście zawieszenia: Roznica jest drastyczna na korzyść starej, co dziwne moja LR z Q2 2021 jest sztywniejsza niż Performance z Q1 2021. Dla mnie bomba, HL mnie mocno rozczarował pod tym kątem, mam inne komfortowe auta więc od Tesli wymagam więcej sportowego trzymania. I w 2021 tak było. W HL jest słabo, teraz przejażdżka M3 już by mnie tak nie zauroczyła jak w 2020r, gdzie stwierdziłem że może i głośne i skrzypiące auto, ale trzyma się jak nawiedzone i dlatego je kupiłem. Zasięg mi nie pasuje, awaryjnosc i jakość mi nie pasuje, ale jak to jeździ to mnie zachwyca. Ostatecznie przekonał mnie ten fragment: [MEDIA=youtube]N4qydwnSJvI:538[/MEDIA] KAŻDE, zaznaczam: KAŻDE auto łącznie z AMG i prosiakami tam by się rozbiło. A Tesla jakby nic. w HL to by nie wyszło... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu