Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
[Tesla Model 3 HL LR] Drgania kierownicy przy ok. 120 km/h - czyżby masowy problem?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ireef, post: 156858, member: 3104"] Witam, odgrzeję temat, bo naciągam się z Teslą już 2 miesiące. 15.03. odebrałem samochód w ząbkach, trasa 400km, od razu bicie powyżej 100km/h, powyżej 120km/h ogólnie dramat. Zgłosiłem w aplikacji, wyznaczyli termin serwisu za 3 tygodnie. Pojechałem 800km w obie strony, żeby wyważyli opony, bo czym zostałem poinformowany, że jest to problem, który na dzień dzisiejszy nie wiedzą jak rozwiązać. Pan z serwisu wspomniał, że w jednej tesli wymienili kpl, koła, zawieszenie i silniki i problem nadal był. Pisanie do serwisu, kończy się na informacji, że nie mają dla mnie częśći. Obecnie przejechane 5500km i jest coraz gorzej. Mój konfig 3LR i felgi nova. W sumie to rozważam odstąpienie od umowy z racji wady fabrycznej, przerabiał ktoś? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
[Tesla Model 3 HL LR] Drgania kierownicy przy ok. 120 km/h - czyżby masowy problem?