Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
[Tesla Model 3 HL LR] Drgania kierownicy przy ok. 120 km/h - czyżby masowy problem?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Jozin von Bazin, post: 161679, member: 3233"] testowałem ostatnio 3 highland rwd na autostradzie i drgań nie było. Specjalnie dotykałem kierownicy, sprawdzałem czy są wibracje. Specjalnie zwracałem uwagę, czy po przekroczeniu 80km/h i dalej nic nie "wchodzi na kierownicę". Pierwsza 3, która testowałem 2-3 miesiące temu miała wibracje, szkoda, że się wtedy temu bardziej nie przyjrzałem. Wg mnie o drganiach/mrowieniu można mówić jeżeli zjawisko ma charakter ciągły, oraz to , że mają stałe natężenie. Tzn, rozpędzasz się i nie czujesz nic na kierownicy i od pewnej prędkości jest wyczuwalna stała wibracja niezależnie od jakości nawierzchni. Wibracje znikają jak zwalniasz, jest to wyraźnie odczuwalne. Tego, że auto przenosi informacje z drogi nie można uznać za wadę. Może jeszcze znaczenie ma to z jakiego auta ktoś się przesiadł, jak jeździł na zawieszeniu bardziej sportowym to może ma większą tolerancję dla takich zjawisk [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
[Tesla Model 3 HL LR] Drgania kierownicy przy ok. 120 km/h - czyżby masowy problem?