Tesla Model 3 Long Range 2020, 135k przebiegu, Warszawa

camilos

Zadomawiam się
Zachęcam do zakupu Tesli Model 3 Long Range, rok 2020, przebieg 135k km z gwarancją producenta na baterię oraz silniki. Przepiękne i zadbane wnętrze w szczególności skóry. Samochód pokazuje aktualnie około 450km zasięgu. Samochód do obejrzenia w Warszawie i zachodnich okolicach. Fvat 23%. 440 KM, co daje przyspieszenie do setki w około 4,5 sekundy. Możliwość wykupienia pakietu Boost, który daje możliwość przyspieszania w 3.9s. Dzięki fakturze VAT można wrzucić sobie samochód w koszty i nie trzeba płacić podatku PCC 2%.

Sprowadzony z Holandii, z wykupionym OC, zarejestrowany
Przyspieszenie: 4.4s do 100 km/h
Rodzaj napędu : napęd na 2 osie
Tapicerka czarna
W zestawie hak i felgi 19 calowe

Cena 99 000 zł

Więcej na stronie: www.kupev.pl/samochody/tesla.html

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 106
  • 2.jpg
    2.jpg
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 103
  • 3.jpg
    3.jpg
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 106
  • 4.jpg
    4.jpg
    1,7 MB · Liczba wyświetleń: 105
  • 6.jpg
    6.jpg
    1,4 MB · Liczba wyświetleń: 95
  • 7.jpg
    7.jpg
    1,9 MB · Liczba wyświetleń: 90
  • 8.jpg
    8.jpg
    1,6 MB · Liczba wyświetleń: 104
  • teslaja.jpg
    teslaja.jpg
    2,4 MB · Liczba wyświetleń: 25
Last edited:

Ev3

Pionier e-mobilności
Przesłałem to ogłoszenie synowi, który szukał Tesli czas jakiś temu.
Odpowiedział tylko, że za tyle to rok temu mógł się zastanawiać.
Ale za dużo się wydarzyło od tego czasu wokół Tesli, a do rozmowy o 60 tys to pewnie nie będziesz chętny....

cooler

Pionier e-mobilności
99 tysięcy brutto. To jest auto dla mnie, ale jak ktoś będzie chciał kupić, to sobie sprowadzę następne.
Ile zarobisz jak za tyle sprzedasz?

camilos

Zadomawiam się
2 albo 3 razy mniej niż na spalinowym. W zasadzie jeżeli chodzi o sprowadzanie używanych, to przy dopłatach to ciężka sprawa. Sprowadziłem dla siebie, zamiast Ampery-e. Chcę pośmigać po Europie, a Amperą ciężko - 50kW na DC.

boa

Pionier e-mobilności
Ja prdl, to jest już chamstwo i buractwo pierwszej kategorii. Za 99 to nie, ale za 60 to chętnie, choć tyle się wydarzyło wokół tesli…. Hahahaha jak byście się w tej wspanialej rodzince przejmowali tym co wydarzyło się wokół tesli, to w ogóle nie byłoby tematu i chęci zakupu po jakiejkolwiek cenie. Masakra. Wstyd mi za takich ludzi.
A swoją drogą ev3 (syn) takim jest konkretnym kupującym, że przez rok nie kupił samochodu. I teraz dostał od taty ogłoszenie, wow. Jedyna tesla do zakupu na rynku…. Bajki panie, bajki… piękne bajki. O ile w ogóle masz syna, a ten syn w ogóle kupuje jakiś samochod kiedykolwiek… A to, ze jeszcze publicznie chciałbyś za pół darmo kupić auto, to dodatkowo bardzo słabe bajkopisarzu.

Ev3

Pionier e-mobilności
A swoją drogą ev3 (syn) takim jest konkretnym kupującym, że przez rok nie kupił samochodu.
Kupił, nawet dwa, oba nowe, w tym jednego elektryka.
Skorzystał z okazji które się pojawiały na rynku po prostu.

Ta oferta do "okazji" nawet się nie zbliża, dlatego reakcja dość zrozumiała.

Ale że dopuszcza szybką sprzedaż każdego z nich, to się rozgląda dalej za kolejnym kandydatem.

P.S.
Ja osobiście Tesli nie mam w planie kupować, a już szczególnie, starocia o wyglądzie muminka (Highland i Juniper wyglądają o wiele bardziej świeżo).
Zwłaszcza że przez ostatnie kilkanaście miesięcy też kupiłem dwa nowe bev.

Młody się z Tesli nie wyleczył jeszcze, ale dzięki Muskowi jest na dobrej drodze.

Last edited:

cooler

Pionier e-mobilności
Kupił, nawet dwa, oba nowe, w tym jednego elektryka.
Skorzystał z okazji które się pojawiały na rynku po prostu.

Ta oferta do "okazji" nawet się nie zbliża, dlatego reakcja dość zrozumiała.

Ale że dopuszcza szybką sprzedaż każdego z nich, to się rozgląda dalej za kolejnym kandydatem.

P.S.
Ja osobiście Tesli nie mam w planie kupować, a już szczególnie, starocia o wyglądzie muminka (Highland i Juniper wyglądają o wiele bardziej świeżo).
Zwłaszcza że przez ostatnie kilkanaście miesięcy też kupiłem dwa nowe bev.

Młody się z Tesli nie wyleczył jeszcze, ale dzięki Muskowi jest na dobrej drodze.
Moze zaprezentuj swoja i syna flotę i omów szczegółowo cechy? Bo pachnie tu bajkopisarstwo :)