Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 RWD Higland realny zasięg
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 216784, member: 466"] Jeśli przejadę 350 km moim samochodem, który pokazuje spalanie 9l na 100 km, a wlałem 35 l (to przykład z życia), wiem że mazda mnie oszukała o około 1l na 100 km. Gdy tesla zużyła kilka kWh więcej na 100 km czytam od Ciebie: - nie patrz na ekran, tylko na inne aplikacje, nie od tesli, tam tylko prawda, mnie nic nie oszukuje - źle używałeś samochodu, pewnie gwiazdy oglądałeś (to mógł być ktoś inny). Przyznaję, że takie podejście do tesli bardziej zraża niż jej szef. BTW ford też źle pokazywał spalanie o około 7% i znalazłem instrukcję, jak w trybie serwisowym to poprawić. I teraz pokazuje prawdę. Ciekawe czy teslę można nauczyć, by pokazywała ile zużyła na 100 km z baterii, a jak ktoś jest ciekawy to niech sobie w aplikacji analizuje, ile w tym było na światła, a ile na słuchanie muzyki, czy grzanie kierownicy. Tylko przez wyznawców, którym każda nieuczciwość tesli się podoba, tak się nie stanie. Dodatkowo weszło podczas ładowań w teslę więcej niż pokazywała, że zużyła w całkowitym zużyciu. Ale to już niestety sprawność (słaba) superchargera w zimie. To kolejna rzecz, o której nie wiedzą ludzie przed kupieniem elektryka - te spore straty na ładowaniu. Ale to już nie jest stricte teslową sprawą. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 RWD Higland realny zasięg