Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3 SR+ podrożała!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Ciechan, post: 16822, member: 449"] wg mnie takie argumenty nigdy nie mają sensu, że coś przy odsprzedaży będzie więcej warte.... zwykle jest właśnie odwrotnie, płacz, że "nawkładałem w to pieniędzy i teraz po paru latach nikt na to nie patrzy" ;)) Nie sądzę, żeby ktoś kupując teslę po 3 latach dawał więcej pieniędzy dlatego, że jak była nowa przejeżdżała o 20 km więcej... Tak samo jak nie wierzę, żeby ktoś chciał dopłacić więcej niż 2-3 tys zł do FSD, które kosztowało 40 tys. To się po prostu nie dzieje. A jeszcze teraz, jak wszyscy zaczną w ucieczce przed "polskim wałem" brać leasingi ze zwrotem auta, to już w ogóle nikt na to nawet nie spojrzy. Dlatego flotówki też nie chcą robić Tesli za bardzo - jak oni widzą, że mają sfinansować 40 tys na FSD, a Ty jak im oddasz samochód, to to FSD będzie dla nich nic nie warte, to nawet nie chcą zaczynać. (a pewnie za 3 lata będzie tak samo nic nie warte jak obecnie, tzn nadal będzie obietnicą przyszłych funkcjonalności ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla Model 3 SR+ podrożała!