Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 SR vs LR RWD wg. analizy ChatGPT
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kovalsky, post: 244050, member: 4705"] Ja wybrałem Y RWD. BYD Blade. Model Y LR RWD był wtedy droższy o 35 tys, *trafiłem Y za 191 tys brutto), a trójeczka trochę za niska dla mnie; kto wie, ile mi jeszcze zostało w miarę normalnego schylania się :p Nie robię takich przebiegów dziennych, natomiast będąc świadomym większej liczby cykli przy LFP nie zwracam specjalnej uwagi przy jakim poziomie kończę ładowanie. Prądu ma wystarczyć i tyle w temacie. Jestem mega zadowolony z auta. Szybko się ładuje i nie muszę szukać ładowarek 200+ kW żeby wykorzystać w pełni możliwości auta. Po zakończeniu ładowania (w domu) kabla nie odłączam (sentry non-stop). Brałem w leasing z myślą o wykupie: - wpłata 70 tys brutto (minus dotacja) - 60 rat po 1200 brutto - wykup niecałe 70 tys brutto Kasa leży na lokatach i pokrywa odsetki leasingu (gdyby była nagle potrzebna nie będę musiał prosić się o kredyt). [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Tesla Model 3 SR vs LR RWD wg. analizy ChatGPT