Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bartłomiej S, post: 75851, member: 1582"] Miałem podobne doświadczenie z jazda próbna we wrześniu, Pani Joanna (zgaduje, że to ona) dała mi znać, ze spokojnie mogę dłużej pojeździć - byle by nie przesadzić np. Półtorej godziny. Dodatkowo sprawdzali w systemie moje zamówienie i było wpisane „gotowość od 1 stycznia”. Przed świetami dostałem SMS, ze maja moja konfiguracje gotowa do odbioru ale odmówiłem bo za dużo zamieszania miałbym (powrót z rodzinnego miasta, nie sprzedane obecne ICE). Ostatnie wyszła dobra decyzja bo teraz mam 60k do przodu (obniżka i dopłata mój elektryk). Początkiem stycznia wymiana maili z Panią Joanna oraz Panem Tomaszem była błyskawiczna (w tym jeden mail w sobotę o 22 - wiec szacunek za poświęcenie). Jak wpadły pierwsze dostawy w 2023 to już niestety czekam 3 tygodnie na odpowiedz na jeden mail. Uważam, ze osoby w salonie są mocno pracowite i bardzo się starają ale mamy czysta matematykę: w styczniu wpadło 1000 zamówień - niech każdy wyślę maila to wychodzi, ze na jednego pracownika w salonie przypada 20 maili dziennie. A nie wspominam o zamówieniach z 2022 roku co tez się pewnie dobijają. Dodatkowo kontakt z agentami z leasingu, wydawanie samochodów i koordynacja dostaw z statków, zarządzanie jazdami próbnymi. No matematycznie się to nie spina. A czytając od Was, ze w salonie jest tylko jedna osoba to idę o zakład, ze maja taki problem jak u mnie w firmie czyli…. Zwolnienia chorobowe bo chodzi teraz jakieś paskudztwo. Pracowałem w obsłudze, dzisiaj zarządzam obsługa. Chce być wyrozumiały. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023