Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="pluto, post: 80697, member: 352"] Dla mnie to całkowicie skreśliło auto obecnie z zakupu - jeździłem przez 2 dni bez czujników i nie wyobrażam sobie jazdy autem o takiej fatalnej widoczności (TMY) w mieście, gdzie często trzeba dojeżdżać 10-15 cm do przeszkody aby gdzieś zaparkować. Oczywiście wszystko sie da, ale trzeba bardzo uważać, tym bardziej że nawet kamery boczne nic tu nie dadzą bo nie są skierowana w podłoże tylko gdzieś w bok, o przodzie już nie wspomnę ;) Ja odbiór przełożyłem na następny kwartał, nie ma sensu się męczyć - w trasie nie ma problem ale w mieście porażka. Swoją drogą Tesla musi lepiej radzić sobie z wprowadzaniem takich zmian. Odbieranie funkcji, a następnie obiecywanie, że powrócą w nieznanym momencie w przyszłości, nie jest dobrym pomysłem, ale wiadomo fanboye tej marki nisko pokłonią się Elonowi bez względu na wszystko co zrobi lub co nie zrobi w użytkowanych autach. Miałem Tesle, wiem co potrafi i jaka jest w użytkowaniu i jakoś nie mam panicznej presji mieś ją za wszelką cenę tym bardziej że nie wiadomo jak to będzie działać i czy w ogóle. Swoją drogą latają w kosmos a już ponad 5 miesięcy nie wiedzą jak to naprawić :D Niemniej jak komuś to nie przeszkadza to może kupować i jeździć bez czujników, na szczęście jest wolny wybór i każdy robi jak chce. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023