Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="MichalS, post: 80777, member: 1881"] Czy ktoś wie dokładnie jak wygląda kupowanie auta dostępnego na stronie, które płynie statkiem? Z tego co w Ząbkach mówią, to nawet jak kupię i zapłacę za auto 1200, które jest na stronie (chodzi o te, które są na statkach a nie w danym mieście), to nie mam 100% pewności, że dostanę auto ze statku w danym kwartale (powiedzmy teraz do końca marca). Pani powiedziała, że te auta na stronie polskiej są dostępne na całą Europę. Kolejne pytanie, dlaczego w takim razie na stronach niemieckich TMY RWD jest 33 a u nas kilka. Nie powinien czasem być ten sam stan na wszystkich stronach Tesli w Europie (chodzi o TMY RWD, gdzie wszystkie są z Chin)? Więc tak się zastanawiam, czym różni się normalny zakup od tego ze stanu, skoro wychodzi, że po prostu muszę sobie poczekać aż algorytm mnie wybierze. Z tego co zrozumiałem, w Ząbkach nie mogą sami przypisać VINu do zamówienia. Czy ktoś może coś więcej powiedzieć na ten temat? Dzięki. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023