Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="termipl, post: 82326, member: 1725"] No więc odbiór dość szybki akurat w sobotę był dzień otwarty w tesli ale ludzi było pełno a były do obsługi tylko 2 osoby jeśli chodzi o odbiór to po wejściu do auta od razu musiałem zrobić restart bloototh się zawiesił ale już jest ok No i protokół pisaliśmy bo były 3 niedoróbki tzn frunk jest krzywo spasowany i przy reflektorach karoseria z jeden strony za mocno przylega z drugiej strony wręcz odstaje blacha w środku w tunelu jest do poprawy schowek bo niedolega jeden element do drugiego i po zamknięciu jest szpara na 5mm No i niezdążyli mi zamontować homelinka niestety po spisaniu protokołu w poniedziałek ma być ustalony termin poprawek zobaczymy ale i tak autko mega Super przyspiesza trochę jeszcze się boję użyć trybu torowego w konfiguracji Drift ale z czasem jak lepiej poznam auto to w tedy spróbuję siedzenia z białej skóry naprawdę dają poczucie Super komfortowej fury ;) jestem zadowolony nawet mimo kilku nie dorubek jedynie co mnie tylko wkurzyło ale o tym wcześniej wiedziałem to brak czujników parkowania co skutkuje trudnościami w parkowaniu No i brakiem summita i smart summit oraz asystenta parkowania... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023